Аз черпя вдъхновение
от туй неведение,
и вече не се оплаквам
от тегота и самота!
Всичко се превърна в ежедневие,
заредено с много проблеми,
обикновени неща...
Спрях да мечтая за велики дела
и май намерих си Златната среда!
Намерих успокоение в обикновените неща,
заредени с безпристрастност, твърдост и яснота...
Оказа се... че смисълът на живота е
в дребните наглед неща!
© Есфир Асфар Все права защищены