Mar 31, 2011, 9:01 PM

Златната среда 

  Poetry » Phylosophy
693 0 0

Аз черпя вдъхновение

от туй неведение,

и вече не се оплаквам

от тегота и самота!

Всичко се превърна в ежедневие,

заредено с много проблеми,

обикновени неща...

 

Спрях да мечтая за велики дела

и май намерих си Златната среда!

Намерих успокоение в обикновените неща,

заредени с безпристрастност, твърдост и яснота...

Оказа се... че смисълът на живота е

в дребните наглед неща!

© Есфир Асфар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??