За пореден път тегля чертата – стига вече
уморих се от лъжливи обещания
разбит на парчета, да - минах през това
и сега ги събирам, няма връщане назад!
Дали съжалявам? - може би... за едно за друго
като цяло че съм жив дори е чудо
помня че ми каза да потърся моето Гуру
и аз го открих там вътре в мене брат.
И с гордост мога да кажа, че не търся слава,
нито пари - не това са моите мечти,
а да се чуе гласът ми, гласът на истината
и с нея здраво стъпил на краката.
И в моята душа няма място за лъжа,
а в суровата реалност има само борба...
Разпънат човек ми виси на стената
за да напомня за това какви са хората!
Злато от кал, ходим в кал,
целите в кал, а в душите злато.
В мислите злато, ходите в злато,
целите в злато, но в душите кал!
© Явор Бачев Все права защищены