20 мая 2015 г., 20:27

Златотърсачка 

  Поэзия » Другая
520 0 5

Лед в очите,

компютър в главата,

камък в гърдите -

Това е цената,

която плаща

всяка жена под небето,

за която чашата

е по-важна от питието...

 

18.05.2015

 

Георги Каменов

© Георги Каменов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??