20.05.2015 г., 20:27 ч.

Златотърсачка 

  Поезия » Друга
517 0 5

Лед в очите,

компютър в главата,

камък в гърдите -

Това е цената,

която плаща

всяка жена под небето,

за която чашата

е по-важна от питието...

 

18.05.2015

 

Георги Каменов

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??