15 авг. 2020 г., 13:19

Злобата 

  Поэзия » Гражданская
660 1 2

Грубост, лошо поведение, агресия -

туй срещаме почти на всяка крачка.

Малко ни трябва за ексцесия,

гневим се и от най-малката закачка.

 

Кипим, мразим, рушим -

докога туй ще продължава?
Не можем на другия да простим,

смятаме, че тъй човек се унижава.

 

Слепи сме, не виждаме,

че тъй наникъде отиваме,

на който има повече завиждаме,

не усещаме, че тъй и себе си затриваме...

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??