18 мар. 2007 г., 14:47

Знаеш ли... 

  Поэзия
588 0 2
Знаеш ли,
че всеки път,
когато ти си тръгваш,
аз плача,
миг след миг,
час след час...

Знаеш ли,
че всеки път,
когато плача,
част от моето сърце умира...

Знаеш ли,
че всеки път,
когато част от сърцето ми умира,
един спомен си отива,
остава във вечността...

Знаеш ли,
че всеки път,
когато заспивам виждам теб
и отново се влюбвам,
и не искам да се будя...

Знаеш ли,
че всеки път,
когато се будя,
аз оставам сама,
сама с празнотата в моята душа...

Знаеш ли,
че всеки път,
когато оставам сама,
аз се страхувам
и се питам дали ще се върнеш някога...

© ДиаНа Щерева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Макар чувството да е тъжно...стихотворението е много сполучливо!
  • Прекрасно е ! Силно въздействащо . Направо изтръпнах . Браво !
Предложения
: ??:??