11 нояб. 2009 г., 19:26

Знаеш ли... 

  Поэзия » Любовная
650 0 0

Знаеш ли какво значиш за мен?
Знаеш ли, че за теб мисля всеки ден,
знаеш ли, че копнея за твоята целувка,
знаеш ли, че живея за твоята прегръдка?!?
Знаеш ли, че за мен си въздух, вода, светлина...
Знаеш ли, че с една дума,
ти си причината, заради която живея...
Знаеш ли, че когато съм с теб,
просто да съм тъжна не умея,
знаеш ли, че ти си човекът,
заради когото светът изглежда различен...
знаеш ли, че единствено без теб,
денят ми изглежда безличен...

© Вероника Андреева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??