Ти знаеш ли как те жадувам,
мечтая, желая...?
Не мога!
Не мисля!
Не искам да зная,
че в живота без теб ще остана...!
Когато те срещнах - потрепнах...
очи се откриха,
сърцата - притеглиха,
телата - поискаха...!
Ти знаеш ли как те обичам,
копнея, желая...?
Ще бъда Ангел твой!
Искам те за мой!
© ЕРРОС Все права защищены