26 июл. 2013 г., 14:06

Знаеш ли... 

  Поэзия
596 0 4

                 Знаеш ли...

 

Знаеш ли... аз не бих се отрекла

от вярата вдъхнала скъпоценен живот?!

Ако нужно е даже бих се зарекла

да отстоявам и пазя тази любов.

 

Тя ме обзе, а после притихнала

дочака твоето искане - твой хоризонт.

Потърси гласа ти навътре във мислите,

докосна сърцето ти с нежен, тих благослов.

 

И дълго очаквана тази първа целувка

разлисти усмивки. В шепа капчици дъжд

събрах и отпих. В тази мъжка прегръдка

омагьосана сгуши се упоената плът.

 

И някак осмислено вече е моето Аз.

Придоби своя смисъл в този иначе фарс.

И някак надеждата, увенчана с успех,

превърна в реалност мечтите ми днес.

 

 

 

 

 

 

 

 

© Камелия Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??