7 авг. 2008 г., 11:14

Знаеш ли колко боли? 

  Поэзия
794 0 4
Знаеш ли колко боли, когато оставяш ме
сама да стена в тишината?
Знаеш ли колко боли, когато оставяш ме
сама да се боря със съдбата?
Знаеш ли колко боли, когато оставяш ме
със надежда пред вратата?
Знаеш ли колко боли, когато плача,
наранена от лъжата?
Знаеш ли колко боли, когато лъжата
пронизва ми душата?
Знаеш ли колко боли, когато си сам на земята?

© Мария Владимирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??