7.08.2008 г., 11:14 ч.

Знаеш ли колко боли? 

  Поезия
797 0 4
Знаеш ли колко боли, когато оставяш ме
сама да стена в тишината?
Знаеш ли колко боли, когато оставяш ме
сама да се боря със съдбата?
Знаеш ли колко боли, когато оставяш ме
със надежда пред вратата?
Знаеш ли колко боли, когато плача,
наранена от лъжата?
Знаеш ли колко боли, когато лъжата
пронизва ми душата?
Знаеш ли колко боли, когато си сам на земята?

© Мария Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??