27 окт. 2019 г., 08:03

Знаеш ли колко си хубавка 

  Поэзия » Любовная
1271 2 2

Знаеш ли колко си хубавка?

Христо Фотев умря.

Сега сме спортисти.

Само това ли можеш?

Ракът яде всички ни.

Гребенът не потъва в косите ми 

и тъмното е просто тъмно

Но все още имам сълзи.

За теб, за себе си и за света.

Аз съм само една сряда вечер.

Знаеш ли колко е хубава сряда!

© Сатин Роксан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??