9 мая 2007 г., 09:42

Знаете ли, че 

  Поэзия
808 0 1
Поетът, момичета...

Дърво самотно е той.
Мъдрост черпи направо от земята,
за да пусне корен в краката ви,
за да бърка с клони в косата ви.
Понамирисва, защото е трън в окото на всеки разгонен пръч.
(Според енциклопедията, всеки пръч има в окото си жлеза
секрета и маркира територия)
Така природата на нещата го оправдава, наистина.
Но така или иначе,
той толкова се харесва,
че сам би се препикал.

© Пенчев Пенчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много е интересно. Определено страшно ми хареса. Ако му вкараш малко рима ще е върха!
Предложения
: ??:??