Отново идва пролетта
радостна и приветлива,
тя носи ти цветя,
усмихната и все така щастлива.
Отново нашепва ти буйната река,
че дошла е пролетта,
потърси красивата жена,
която жадува теб и любовта.
Щом птичките запеят
и весело зачуруликат,
знай, че едно сърце за теб копнее
и не спира да те вика.
© Богдана Маринова Все права защищены
с обич, Богдана.