Mar 4, 2008, 7:54 AM

Знак 

  Poetry
454 0 3

Отново идва пролетта

радостна и приветлива,

тя носи ти цветя,

усмихната и все така щастлива.

Отново нашепва ти буйната река,

че дошла е пролетта,

потърси красивата жена,

която жадува теб и любовта.

Щом птичките запеят

и весело зачуруликат,

знай, че едно сърце за теб копнее

и не спира да те вика.

© Богдана Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??