25 окт. 2010 г., 21:04

Знам... 

  Поэзия » Любовная
2064 0 53

            

 

 

                  Знам,
                  че ме чакаш…
                  с пръсти топли

                  от звезди
                  нежно

                  да ме помилваш,
                  с душа

                  от тиха луна
                  моята
                  с любов

                  да прегърнеш.
                 

                  В сън
                  свиден и мил
                  все до тебе

                  заспивам,
                  стъпките ти
                  неизвървяни

                  към мен
                  в сърцето

                  си пазя
                  като бисери

                  бели.

                  Знам,
                  че ме чакаш…
                  някъде там,

                  на пътеката
                  между

                  тук и оттатък
                  за ръка

                  да ме поведеш
                  към среща
                  първа

                  и последна.

 

          

          http://www.youtube.com/watch?v=z4nNIAfs4DE

 

          МУЗИКА >>> Leonard Cohen If I Be Your Will

 

                

                 художник Валерий Цукахин 

 

 

 

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??