6 июн. 2008 г., 17:05

Знам... 

  Поэзия » Белые стихи
639 0 5

Знам, че има любов

и ще обичам.

Знам, че има път

и ще тичам.

Знам, че има скръб

и ще жалея.

Знам, че има сърце

и ще го намеря.

Знам, че има Бог

и ще се моля,

и за моята,

и за чуждата неволя.

Знам, че пътят е трънлив,

неравен

и далече е върхът

славен...

Знам, че ще стигна,

дори и ден, и нощ да не мигна!

Знам, че щастието ще грейне и в моята душа,

и ще ми кажат: „Браво! Ти успя!”

© Тина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??