Търсих те. Намирах те.
Намирах те. Губих те.
Къде си?
Търся те. Няма те.
Няма те. Губя се.
Къде си?
От как видях те с него
Не поглеждам хоризонта
Къде си?
Изгаря ме в очите всеки спомен
Сякаш бил съм се на фронта
Къде си?
И онзи ден погромен
Как искам да го върна
Къде си?
Очите вдъхновени
Така и да не зърна
Къде си?
Бродя из света
И търся те и бягам
Къде си?
Бях на метри. километри
И видях и ослепях
Къде си?
Мечтая си за милиметри
Май, освирепях
Къде си?
И днеска май видях те
И днеска май не беше ти
Къде си?
На различен коловоз
Различен влак ли чакаш
Къде си?
И днеска май затворих си очите
Май не искам да проглеждам пак
Къде си?
С него ходиш ли навсякъде
Където беше с мен
Къде си?
Води ли те там
Където те заведох аз
Къде си?
Там на гарата?
Чакаш своя влак?
В моята глава
Стоиш на моя праг
Сваляш ми звезда
Та на мен ми стига и това
В моята глава
Да чувам твойта тишина
Къде си?
Различни са посоките
Та прав ми път
Къде си?
Спòмена си нося във душата
Като снимката в портфейла
Различни са посоките
Всеки в своя влак
Всеки своя път
© Бойко Кръстев Все права защищены