31 янв. 2010 г., 11:26

Зная 

  Поэзия » Любовная
496 0 1

Зная, че няма да ти хареса
промяната в програмата,
но всяка промяна носи
неизвестни добрини,
които ни очакват.
Само трябва да намерим
верните врати към тях.

© Петя Ченкина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??