Jan 31, 2010, 11:26 AM

Зная 

  Poetry » Love
498 0 1

Зная, че няма да ти хареса
промяната в програмата,
но всяка промяна носи
неизвестни добрини,
които ни очакват.
Само трябва да намерим
верните врати към тях.

© Петя Ченкина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??