17 янв. 2007 г., 12:42

Знойна нощ 

  Поэзия
1085 0 4

    ЗНОЙНА НОЩ

            Във знойна нощ душата ми ликува
     в нощ ясна с пурпурни звезди.
    
Една любов сърцето ми вълнува
    
а аз потъвам във мечти.

 

Ръце протягам към небето

унесен в приказен романс..

Да срещна образът далечен

и с него да се впусна в танц.


           Във знойна нощ на късна есен
   
в нощ ясна с пурпурни лъчи..
   
Възпявам с тиха, нежна песен –
   
една любов в безброй звезди.

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??