24 мар. 2008 г., 16:23

Зорницата в небето аз ще бъда 

  Поэзия » Любовная
799 0 8

По птиците писма ще ти изпращам,
едно и също в тях ще прочетеш,
че всяка вечер аз те чакам
отново, обич, вкъщи да се прибереш.

Лъчите първи ще са сутрешна целувка,
ще стоплят устните ти,

сякаш ги целувам аз,
сутрин тихо ще те будят,
ще те галят нежно, сякаш аз.

Зорницата в небето аз ще бъда,
нощем пътя ти ще осветя,
щом доспи ти се, ще те целуна
и цяла нощ над теб ще бдя.


на Д

© Гергана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??