Mar 24, 2008, 4:23 PM

Зорницата в небето аз ще бъда 

  Poetry » Love
797 0 8

По птиците писма ще ти изпращам,
едно и също в тях ще прочетеш,
че всяка вечер аз те чакам
отново, обич, вкъщи да се прибереш.

Лъчите първи ще са сутрешна целувка,
ще стоплят устните ти,

сякаш ги целувам аз,
сутрин тихо ще те будят,
ще те галят нежно, сякаш аз.

Зорницата в небето аз ще бъда,
нощем пътя ти ще осветя,
щом доспи ти се, ще те целуна
и цяла нощ над теб ще бдя.


на Д

© Гергана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??