14 июл. 2007 г., 16:34

ЗОВ 

  Поэзия
548 0 7
                                ЗОВ

          ЖИВОТА НИ
          НА ПРЪСТИ СЕ ИЗНИЗВА...
          ЖИВЯХ И  С
         РАДОСТ И С НАДЕЖДА...

         ЗАД  ЪГЪЛА,
         РУТИНА СЕ СПОГЛЕЖДА,
         С  НЕВОЛИ
         ВСЕ ТЪРСЕЩА   ДРУГ  ЖИВОТ...

        НЕ  ИСКАМ  ,НЕ !
        НЕ ИСКАМ ТУК  СИВОТА !
        ВОЛЯ    НАША ,
        РАЗПЕРИ  МОЩНО  КРИЛА !

        СПРАВЕДЛИВОСТ
        НИКЪДЕ  НЯМА  СРЕД  НАС...
        ЗАЩО , СЪВЕСТ ,
        ЗАТВАРЯШ МОРНО  ОЧИ...?!

        НЕ   ЗАСПИВАЙ !
        ОТВОРИ   ДНЕС   СЕТИВА !
        САМО  ТИ  .... -  ДА !
        ПРЕБОРИ  НАГЛОСТ , ЛЪЖА !

        НАРОДЕ  МОЙ ,
        СЪБУДИ  СЕ !   САМО  ЖЕЛАЙ !
        КРЕЩИ  , ДЕРЗАЙ !!!
        ДА  ПРЕБЪДЕ   ТВОЯ    РАЙ !
 

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??