Сърце, пълно с мечти -
можеш ли да се чуеш,
когато заглъхне пулса ми?
Душа моя, сродни душа -
можеш ли да дишаш,
когато ми спираш дъха?
Светът ще заглуша за теб,
за да можеш да се чуваш.
В обятията си ще те приютя,
да ме вдишваш, за да дишаш -
и там ще те оставя, любов.
Зов на моя живот, искам
да те слушам ден и нощ,
копнея да те слушам,
само твоя глас да слушам.
Любов, озарила пътя ми,
можеш ли да виждаш,
когато ме заслепиш?
Живот, пълен с цветове,
можеш ли да живееш така
когато всичко е сиво?
Любов, заслепи ме -
та да прогледна –
значимото е невидимо
за очите, мой малък принц…
Живот, оцвети ме –
от сивото да направим дъга,
света да оцветим с любов -
единствена за нас…
Мечта на моето сърце,
заедно всичко ще понесем,
заедно ще изплачем мъките,
заедно ще се смеем, любов.
И ще се обичаме всеки миг,
мечтите са безсмислени,
без да бъдем заедно…
Зов на сърцето ми, искам
да те слушам ден и нощ,
копнея да те слушам –
само твоя глас да слушам…
© Лили Вълчева Все права защищены