11 июн. 2009 г., 10:08

Зовът на луната 

  Поэзия » Любовная
656 0 3

Бъди със мене,

нежно ме люби,

че ме обичаш

нежно ми шепти.

 

Всяка нощ луната

тихо ни зове.

Да се слеят телата

искам от все сърце.

 

Нека бъдем нерезумни,

ела при мин, ела.

Нежно ме докосвай,

овладей във мен страстта.

© Пролетното момиче Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??