Зовът на очите
Под гъстите ресници
ме гледат две очи:
ту плахи, ту свенливи;
ту дръзки, закачливи;
усмихнати, добри.
Понякога са гневни
и с упрек ме поглеждат;
понякога са тъжни
и плуват във сълзи.
Те могат да са грешни
и могат да са верни...
Днес тайно ме привличат.
И будят в мен мечти...
© Сашо Маринов Все права защищены
Поздравления, Сашо!