На И.
В сърцето ми нежни птици пеят
и тяхната чудна божествена песен
трябва да стигне до теб, до твоето мъжко сърце,
трябва да изкачи най-непристъпните върхове
и да преплува океани и морета,
трябва да преодолее най-опасните бездни
и да прелети безкрайността, която ни отделя,
за да разбереш, когато стигне до теб,
колко те обичам,
за да разбереш, че не мога без теб
и макар това винаги да отричам,
че ежесекундно мисля за теб.
Ти препълваш сърцето, мислите ми
във всичките часове на едно денонощие,
ти си в съня ми и навсякъде, където отида,
ти си сянката ми...
Ще бъда щастлива, ако зовът на моето сърце,
когато стигне до теб, когато те намери
със всемогъщата си сила
разтвори твоето сърце, разтвори душата ти,
за да можеш да ме приемеш.
© Анна Дюлгерова Все права защищены