1 янв. 2019 г., 11:21

Зрънцето и още нещо 

  Поэзия » Юмористическая
993 1 1

Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.

Зрънцето и още нещо
Автор – Величка Николова – Литатру

 

Как се радвам, че се върна
в този зимен нощен час!
С нежен поглед ме обгърна.
Тръпка плъзна между нас.

Чувствам, че съм ти любима,
но ще ме подхлъзнеш, драг!
Нищо, нека да те има.
Искам твоите топки пак!

Ще ги ближа, ще ги милвам…
От любов ще се топят.
Щом и с пръсти ги помилвам –
те ще се доразтопят.

Дълго с трепет те очаквах.
Зъл мелтем ме вледени.
С тебе много ще наваксвам…
- Постопли ме с пелени!

Литатру

© Величка Богданова - Литатру Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Зимата през моя поглед »

32 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Тези топки щом ги искаш, нека да са ти халал.
    Аз обаче не си тръгвам, докато не съм е..л!
    Страстен съм не го отричам и докрай ще се раздам.
    Зная, дамите обичат снежни топки и салам.
Предложения
: ??:??