Jan 1, 2019, 11:21 AM

Зрънцето и още нещо 

  Poetry » Humour
1000 1 1

The work is not suitable for people under 18 years of age.

Зрънцето и още нещо
Автор – Величка Николова – Литатру

 

Как се радвам, че се върна
в този зимен нощен час!
С нежен поглед ме обгърна.
Тръпка плъзна между нас.

Чувствам, че съм ти любима,
но ще ме подхлъзнеш, драг!
Нищо, нека да те има.
Искам твоите топки пак!

Ще ги ближа, ще ги милвам…
От любов ще се топят.
Щом и с пръсти ги помилвам –
те ще се доразтопят.

Дълго с трепет те очаквах.
Зъл мелтем ме вледени.
С тебе много ще наваксвам…
- Постопли ме с пелени!

Литатру

© Величка Богданова - Литатру All rights reserved.

The work is a contestant:

Зимата през моя поглед »

32 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Тези топки щом ги искаш, нека да са ти халал.
    Аз обаче не си тръгвам, докато не съм е..л!
    Страстен съм не го отричам и докрай ще се раздам.
    Зная, дамите обичат снежни топки и салам.
Random works
: ??:??