26 сент. 2006 г., 15:06

ЗВЕЗДА 

  Поэзия
725 0 12
Звезда



Искри звездице!

Във шепата ми......

от многоброя на нощта съм те откъснал,

небесен грозд във дар да дам......

Със шепота и полъха на бриза,

с ухание на младо вино!

На теб, безсъннице...



ЧАР......26-09-06......

© Чавдар Кунчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??