Луната тази вечер
е загадъчна и нежна.
Сребристи облаци
покриват я с воал.
Но блясъкът ѝ тъй
вълшебно свети...
а златно изтъканите лъчи
чертаят светлите пътеки.
Навън е тъмно –
проблясват хиляди звезди...
За какво ли си мечтаят...?
Дали долавят нашите мечти?
И звезден портал към мечтите
се отваря – където те се сбъдват
и нови светли хоризонти
в нас изгряват...!
Защото светли са пътеките...!
Когато мечтите искаш да докоснеш!
И във мир, любов и светлина
светът заспива и мечтае...
Мечтае за нови светли идеали!
И пристан тих е любовта ни,
обгърнал цялата Вселена!
И вдигам взор... Мечтая си
звездите да докосна!
И тъй вълшебна е нощта...!
11.11.2019г
Катя Джамова
© Катя Все права защищены
Когато мечтите искаш да докоснеш!
И във мир, любов и светлина
светът заспива и мечтае...
Мечтае за нови светли идеали!
Мили, приятели пожелавам ви Звезден портал към мечтите...!