30 мая 2007 г., 07:55

Звезден прах 2 

  Поэзия
437 0 1
               Предстои ти буря,
   от кристалния син небосвод изви се гръм,
                   макар да чувствам че сърцето ми трепти,
                                               знам, че от друго ще го заболи...
           Застинала мъгла, разстилаща се в миг на просветление,
                           спрял часовник и две очи вперени...
             затишие в очакване на края...
                      .... звезден прах в небесата!


 31.10.2006

© Веселин В Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??