14 сент. 2011 г., 13:11

Звезден танц 

  Поэзия » Любовная
871 0 15

 

ЗВЕЗДЕН  ТАНЦ

 

Госпожо, каня ви на валс,

нищо че оркестърът не свири.

Нека всички се кокорят в нас

и себе си във танца ни да дирят.

 

Хайде, знам, че си вълшебна,

на траките любима дъщеря!

Накрая ще ти падна на колене

и ще докосна с устни твоята ръка,

 

също като Дон Кихот на Дулцинея

преди да яхне Росинант.

Една звезда в сърцето ми едрее.

Госпожо, каня ви на танц!

© Ангел Веселинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??