Нощ без звезди е като море без вълни
и любов без мечти. Небето потъмняло
е от сълзи и загубени мечти. Там в
неговите висини има милиони затрити съдби.
И от техните скърби останали са и
милиони следи, следи, които се виждат
само от сълзящи очи. Следи на останали
без блясък звезди!
© Мартин Иванов Все права защищены