16 мар. 2024 г., 17:24

Звездичка Коледна 

  Поэзия » Другая
69 0 0

Звездичка Коледна блести,

Христос във ясла се роди,

сред ангели звезда лети

в мъдреците да благоволи.

Че носят те на Бога свят

смирна,злато и тамян,

Роден е Божият печат,

роден е Божият избран.

Овчарите се поклониха

и с вяра го благословиха.

 

 

© Нина Миндова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??