Mar 16, 2024, 5:24 PM

Звездичка Коледна 

  Poetry » Other
75 0 0

Звездичка Коледна блести,

Христос във ясла се роди,

сред ангели звезда лети

в мъдреците да благоволи.

Че носят те на Бога свят

смирна,злато и тамян,

Роден е Божият печат,

роден е Божият избран.

Овчарите се поклониха

и с вяра го благословиха.

 

 

© Нина Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??