Когато те докосне любовта
и с нежни пръсти -
погали ти душата...
когато погледа ти
в мен се взира
с обич, трепет
и надежда...!
Озаряваме света...
и плуват облачета бели
в небето тъй небесно синьо,
а утрото разтваря двери
та слънцето с любов
да ни погали...
Купидон с любовен лък,
отдавна стрелата си изпрати
и разперил е над нас крила,
за вечната любов непобедима!
И зазвуча в простора син,
звездна мелодия за любовта.
Заслушаха се всички хора,
небето с птиците запя...
и ни обгърнаха любовни трели
а мечтите ни крила разперили
достигат звездните предели...
Вълшебна звездна приказка
вселената разказва -
за любовта и за надеждата
как разтварят розови листенца
с надеждата за вечност...!
02.06.2020г
Катя Джамова
© Катя Все права защищены