30 нояб. 2019 г., 09:15

ЗВЕЗДНО 

  Поэзия » Любовная, Гражданская
568 1 0

Звездите гледат към земята,

а тя заспива мълчаливо,

тъй вперил поглед към душата,

очакваща нещо красиво,

аз будна ще я задържа,

защото тя ще ме приспива ... 

 

 

© Радослав Пеевски Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??