Nov 30, 2019, 9:15 AM

ЗВЕЗДНО 

  Poetry » Love, Civilian
569 1 0

Звездите гледат към земята,

а тя заспива мълчаливо,

тъй вперил поглед към душата,

очакваща нещо красиво,

аз будна ще я задържа,

защото тя ще ме приспива ... 

 

 

© Радослав Пеевски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??