16 дек. 2018 г., 01:02

Звук, като вселенски вик 

  Поэзия » Другая
432 3 6

Разкъсах дрехите си в утрин луда,

разкъсах и душата пуста в мен.

Не изтърпях обвивката и́ груба,

дори до безсъзнание сломен.

 

В ума ми се разбиват сто камбани

и всяка е сиро́тна – без език.

Но даже звук от мене да остане,

нека е звук – като вселенски вик!

© Данаил Таков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??