Dec 16, 2018, 1:02 AM

Звук, като вселенски вик 

  Poetry » Other
431 3 6

Разкъсах дрехите си в утрин луда,

разкъсах и душата пуста в мен.

Не изтърпях обвивката и́ груба,

дори до безсъзнание сломен.

 

В ума ми се разбиват сто камбани

и всяка е сиро́тна – без език.

Но даже звук от мене да остане,

нека е звук – като вселенски вик!

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??