7 авг. 2009 г., 12:48

Звук от струна 

  Поэзия
476 0 1

Ще те търся в спомена от чувства,

запомнена такава, каквато те видях -

чаровна със усмивка, толкова ранима,

искрена и нежна - това ли аз съзрях?

 

Линии по дланта съдбата сплете,

мимолетен миг, срещнати очи,

докоснато сърцето - белязано е вече,

не съм го просил, моля те - прости!

 

Ще те  търся, не искам да  изгубя

вибриращата струна, останала във мен,

звукът от нея ме кара до полуда

да надбягам залеза, да върна този ден.

 

 

 

 

© Милко Илиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??