16 нояб. 2013 г., 21:36

Звяра 

  Поэзия » Гражданская
384 1 2

 

По истински случай

 

 

Какво ли трябва да се случи,

в училището да се учи?

Това тук май не е за вяра,

на даскала да викат ,,Звяра"!

 

Живот залага си на зар,

със зъби скърца като звяр!

И как ли да ги учи той,

когато смешен е герой?

 

Проверка шефа му направи,

да види входното ниво!

От яд на нокти се изправи -

каквото смятал, не било!

 

,,Къде си стигнал, бе човече?

Май късно е за тебе вече 

Родителите да се плачат,

че теб децата те закачат!"

 

Какво ли трябва да се случи

в училището да се учи?

© Исмаил Али Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Егати тъжното! Извинявам се за израза...На сина ми учителят по литература поетът г-н Николай Милчев страда по същия начин. А синът ми останалите малки животни хич не им трепва дори...
  • Какво ли трябва да се случи
    в училището да се учи?

    Много наболял въпрос!
Предложения
: ??:??