28.05.2004 г., 21:30 ч.

* * * 

  Поезия
1447 0 0
Не късай цветята и тях ги боли
Не настъпвай с крака и плевел дори
Всичко е живо,но я погледни
Вече е свело на доло глави

Защо да говоря,а не да мълча?
С никой не споря и ще мълча
Защо ли пък не се раждаме неми?
Тези уста ни създават проблеми

© КГР Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??