3.05.2013 г., 11:04 ч.

* * * 

  Поезия » Философска
583 0 1


Бъди доста луд и се радвай
на малки красиви неща,
защото животът поднася ни
изненади с горчиви неща.

Бъди откачен и рискувай,
живей динамично сега,
защото утре е дума несигурна,
граничеща със мечта.

Бъди преди всичко себе си,
за да те обичат такъв.
Без компромиси, без последици,
с нужната за живота стръв.

© Красимира Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Кратко и семпло за големите неща
Предложения
: ??:??