May 3, 2013, 11:04 AM

* * * 

  Poetry » Phylosophy
590 0 1


Бъди доста луд и се радвай
на малки красиви неща,
защото животът поднася ни
изненади с горчиви неща.

Бъди откачен и рискувай,
живей динамично сега,
защото утре е дума несигурна,
граничеща със мечта.

Бъди преди всичко себе си,
за да те обичат такъв.
Без компромиси, без последици,
с нужната за живота стръв.

© Красимира Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Кратко и семпло за големите неща
Random works
: ??:??