16.12.2005 г., 22:24 ч.

*** 

  Поезия
567 0 0

Гледаш ме със поглед студен,
но погледа ти сякаш
отеква дълбоко във мен.
Гледам те и се вълнувам,
но имам чувството,
че за тебе аз не съществувам.
Погледът ти леден ме изгаря,
но чувствам как всичко се повтаря...
може би аз съм тази, която си въобразява,
че ще й обърнеш внимание,
но всеки твой поглед ми подсказва,
че ти за мен ще си поредното разочарование.

© Гергана Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??