Празна стая, бяла светлина.
В сянката човек -
дали мъж или жена...
празен стол в сноп белота,
търсещи очи,
очаквоща душа.
Празен стол - все същата съдба
на празнота сред белота...
В сянката човек
без мисъл, без слова.
Очите слепи -
премного белота.